Oogzorg

Uw ogen zijn een kostbaar bezit. Ons team van gediplomeerde opticiens, contactlensspecialisten en optometristen heeft daarom de grootste aandacht voor uw ogen. Wij nemen uitgebreid de tijd voor u en we garanderen vakkundige zorg en apparatuur.

Wij bieden u de volgende onderzoeken aan:

  1. Een gratis objectieve meting met autorefractometer.
  2. Een volledige oogmeting a € 29,50. Hierbij meten wij de sterkte van uw nieuwe glazen en uw gezichtsvermogen, de oogdruk, de samenwerking met beide ogen, de oogbewegingen en meten we met de spleetlamp het voorste oogsegment.
  3. Een volledige oogmeting waarbij pupilverwijdende druppels worden gebruikt a € 49,00.
  4. Een optometrisch oogonderzoek a € 59,00. Een volledige oogmeting inclusief een optometrisch oogonderzoek waarbij ook een fundusbeoordeling met pupilverwijdende druppels wordt gedaan en indien nodig een OCT-scan.

Na een oogmeting of optometrisch onderzoek krijgt u van ons een waardebon van € 20,- die u kunt gebruiken bij aanschaf van een bril, zonnebril of lenzen bij Hofland Optiek.

Klachten

Herkent u één van deze klachten?

Onze optometristen kunnen uw ogen onderzoeken, adviseren over een passende oplossing en indien nodig, u via de huisarts naar de oogarts doorverwijzen.

Optometrist

Waarvoor kunt u bij de optometrist terecht? Er zijn verschillende situaties waarin een bezoek aan de optometrist raadzaam is: