Lindberg

Minimalisme is een woord dat op veel Scandinavische brillenmerken van toepassing is, maar de Deense LINDBERG brillen zijn wel minimalistisch op de meest luxe en comfortabele manier. Het motto van het merk “als je iets doet, moet je het goed doen of anders niet” is terug te zien in de awardwinnende designs die de bril terugbrengen tot de essentie. Klassieke elegantie en goed overdachte eenvoud in combinatie met innovatie, maatwerk en de beste kwaliteit leiden tot unieke, tijdloze en elegante monturen. Voor mensen met klasse die een statement willen maken op een ingetogen manier!

De monturen worden gemaakt van waardevolle materialen (waaronder titanium, hoorn, goud en diamant) die op verantwoorde wijze worden gewonnen. Deze materialen worden vervolgens op bestelling omgevormd en met de hand afgewerkt tot een unieke bril, waarvan u zelf de details en materialen kunt bepalen. Geen massaproductie dus. LINDBERG brillen zijn sterk en zeer flexibel, maar ook licht en comfortabel. Ware juweeltjes!

Lindberg Precious

Het merk Lindberg Precious is onderdeel van Lindberg. De brillen van het Deense merk zijn minimalistisch op de meest luxe en comfortabele manier. Klassieke elegantie en goed overdachte eenvoud in combinatie met innovatie, maatwerk en de beste kwaliteit leiden tot unieke en elegante monturen. De monturen worden gemaakt van waardevolle materialen, zoals hoorn, goud en diamant welke op verantwoorde wijze worden gewonnen.

Wanneer u op zoek met naar een exclusieve bril met allure, dan bent u bij Lindberg Precious aan het juiste adres. De brillen zijn gemaakt van luxe metalen als 18 karaats massief goud, platina en (waterbuffel)hoorn. De monturen zijn met de hand vervaardigd, zodat de beste finish en kwaliteit verkregen kan worden. Dit resulteert in een collectie welke exclusief, luxe en comfortabel is.

Bekijk de volledige collectie op de website van Lindberg Precious.

Deze exclusieve monturen hebben we in onze vernieuwde winkel in Enschede.

Bekijk hier de website van Lindberg.

Onze merken